неділя, 17 листопада 2019 р.

ЗАНЯТТЯ З ЕЛЕМЕНТАМИ ТРЕНІНГУ "СКАЖЕМО НАСИЛЛЮ - "СТОП!!"


Радісними є очі дітей, коли у них щасливе дитинство, коли їх ніщо не пригнічує і не турбує. А сумними – коли діти зазнають страждань і  принижень.
На жаль, ми живемо у світі де існує таке негативне явище, як насилля. Прояви насильства супроводжують людство з давніх давен. Упродовж тисячоліть одна людина кривдить іншу людину, чинить насильство щодо неї. У світі постійно відбуваються війни, напади на людей, дискримінація, приниження. Ми вже звикли сприймати насильство, як щось неминуче. Але ж  прояви насильства порушують права людини, принципи  вільного та справедливого існування.
 І коли насильство чиниться поруч з нами, чи у нас в домі, в школі, на вулиці, ми можемо зупинити його.

Сьогодні одним із пріоритетних напрямів загальнодержавної політики країни стоїть проблема безпеки громадян, охорона їх життя та здоров’я. Ст.. 3 Конституції України проголошує, що «Людина,  її  життя  і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю. Утвердження  і  забезпечення  прав  і  свобод людини є головним обов'язком держави.». З учнями 8 та 6 класу 12 та 14 листопада відбулося заняття з елементами тренінгу «Скажемо насиллю – «СТОП»!».

Немає коментарів:

Дописати коментар