вівторок, 10 грудня 2019 р.

ВОРКШОП ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ПРАВ ЛЮДИНИ

   10 грудня міжнародна спільнота відзначає День прав людини (Human Rights Day). Саме у цей день в 1948 році Генеральна Асамблея ООН прийняла Загальну декларацію прав людини – перший універсальний міжнародний акт з прав людини.
Загальна декларація прав людини є видатним документом в історії людства. Цим документом закріплено, що права людини – невід’ємний елемент людської особистості і людського буття.
    Сьогодні Україна, як і весь світ, зіштовхнулася із особливою жорстокістю та неповагою до прав людини. Численні терористичні акти та військові конфлікти по всьому світу свідчать про неспроможність як окремих держав, так і світової спільноти забезпечити на належному рівні захист прав людини і основоположних свобод.
   Тому як ніколи суспільство має згуртуватися для досягнення спільної мети – захисту прав людини та створення сприятливих та безпечних умов життя в усьому світі.
    9 грудня у 5, 6 і 7 класах відбувся  воркшоп до Міжнародного Дня прав людини. Головна мета –  розповісти про механізми досягнення безпеки в суспільстві й зусиллях світового співтовариства щодо виховання підростаючих поколінь у дусі дотримання прав людини.понять свободи, безпеки й чесності людей по відношенню одне до одного. 

Немає коментарів:

Дописати коментар